Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 16:00 2 375 1

Българският кечист Русев иска да се бие с Тайсън Фюри

  • кечистът русев-
  • мирослав бърняшев-
  • българин-
  • иска да се бие с тайсън фюри

''Мач с Тайсън Фюри ще привлече много погледи и ще се получи страхотно шоу'', уверен е нашият кечист, който в реалния живот се казва Мирослав Бърняшев.

Българският кечист Русев иска да се бие с Тайсън Фюри - 1
Снимка: Twitter Rusev

Българската кеч звезда Мирослав Бърняшев, известен като Русев, говори за срещата си с Тайсън Фюри.

Бившият световен шампион съвсем наскоро направи своя дебют в Световната кеч федерация, където от няколко години се подвизава и нашият атлет.

Българинът изсипа сериозни похвали по адрес на британеца, който очевидно се е отдал сериозно на участието си в Саудитска Арабия миналия месец.

„Обичам разговорите с Тайсън, неговата история е вдъхновяваща“, сподели пловдивчанинът.

„Аз съм фен на бокса и наблюдаваха пътешествието му, радвам се за него. Доста си поговорихме зад кулисите и мога да кажа, че е страхотен пич.

Справи се и много добре в мача си. Прие го сериозно и проведе подготовка, дори използва подготвителния център на федерацията. Не го правеше просто заради парите. Искаше да се представи на ниво и това заслужава поздравления“, каза Бърняшев.

Кеч звездата не скри и амбициите си някой ден да се изправи срещу Фюри, без значение в кеча или в бокса.

„Готов съм да се бия с всеки, така че за мен няма значение място или противник. Мач с Тайсън Фюри ще привлече много погледи и ще се получи страхотно шоу. Навит съм и на боксов мач, нямам проблеми с това“, самоуверено обясни 33-годишният ни сънародник.

„Александър Русев“ не скри факта, че ще подкрепя Фюри в евентуален реванш с Дионтей Уайлдър през февруари.

„100% съм за него. Не харесвам Уайлдър и стила му. Има дълги ръце и само ги размахва наляво-надясно. Тайсън трябваше да спечели първия двубой, имах възможността да го попитам и той ми обясни в детайли какво се е случило в последния рунд. Останах силно впечатлен от историята му“, завърши Мирослав Бърняшев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.