22 Ноември, 2019 06:24 1 622 3

Милан предлага 6 млн. евро за 18 месеца на Ибрахимович

  • милан-
  • златан ибрахимович

Сега всичко зависи от шведа да прецени дали това предложение го устройва

Милан предлага 6 млн. евро за 18 месеца на Ибрахимович - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Милан е отправило оферта към Златан Ибрахимович отново да облече екипа на клуба. 38-годишният нападател за последно игра в американския ЛА Галакси, но ще си тръгне през декември.

Сега “росонерите” имат желание да го върнат на “Джузепе Меаца”, като са му предложили договор за 6 месеца, който може да бъде удължен с още година, а общата стойност на сделката е 6 милиона евро, твърди “Гадзета дело Спорт”.

Сега всичко зависи от шведа да прецени дали това предложение го устройва. Преди време имаше информации, че Златан иска по 1 милион на месец, но е ясно, че Милан няма как да му предложи подобна сделка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    6 1 Отговор
    Усмивката си я получих за деня, виждайки го този човек...!!! Естествено Ибрахимович, няма кой друг...!
  • 2 Богоявленски

    3 1 Отговор
    Златан е швед точно толкова, колкото аз съм бразилец... Тъмен балкански елемент, но иначе блестящ футболист. Нека е жив и здрав да ни радва с виртуазността си по терените!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.