Last news in Fakti

22 Ноември, 2019 15:09 1 074 4

Попето: Голям шанс, но без невиждана еуфория

  • ивелин попов-
  • евро 2020-
  • жребий

Трябва да се подходи разумно

Попето: Голям шанс, но без невиждана еуфория - 1
Снимка: БГНЕС

Досегашният капитан на България Ивелин Попов коментира пред Sportal.bg жребия в Нион, който определи “лъвовете” да приемат Унгария в полуфинала на 26 март, а при успех да са домакини на финал срещу победителя между Исландия и Румъния.

“Още преди жребия прогнозирах, че и двата мача ще сме домакини. Обсъждахме го с момчетата и се радвам, че така се случи. Това наистина и голям шанс България да се класира на голям форум след пауза от 16 години. Не бива да изпадаме в еуфория, тъй като противниците са много силни отбори, който натрупаха доста точки в последните квалификации. Шансовете са ни големи, но трябва разумно да се подходи и да не се изпада в невиждана еуфория”, коментира Попов.

32-годишният играч отказа да коментира решението си да спре с изявите си с националната фланелка след 90 мача и 16 гола.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лили Иванова

    2 0 Отговор
    Шансовете ви са Нулеви, също като вас: Кръгли Нули!
  • 2 Умберто

    1 0 Отговор
    Изриване на подметки
  • 3 боцмана

    3 0 Отговор
    Къде го видя този голям шанс Ивелинчо? По принцип шансовете започват винаги 50 на 50 , но не и с този отбор.
  • 4 смях

    2 0 Отговор
    Никакъв шанс. Този господин прилича на щраус с глава в пясъка.