Last news in Fakti

22 Ноември, 2019 13:37 1 656 3

Дерменджиев: Отваря ни се шанс

  • георги дерменджиев-
  • национален отбор-
  • евро 2020-
  • жребий-
  • бараж
Дерменджиев: Отваря ни се шанс - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на България Георги Дерменджиев коментира жребия на “лъвовете” за плейофите на Лигата на нациите. “Трикольорите” приемат Унгария в 1/2-финал, а при успех нашите ще посрещнат победителя от Исландия - Румъния в опит да се класират на финалите на Евро 2020.

“Ще подходим много сериозно срещу Унгария. Насочваме се към мача и работим. Ние винаги трябва да сме доволни от съдбата. Няма добър, няма лош жребий. Не съм мислил с кого ще се паднем, нека не изпадаме е в еуфория”, заяви наставникът пред БНТ.

“На България се отваря такъв шанс, ще се опитаме да го оползотворим. Унгарците са във възход, играят добър футбол. Тепърва ще се запознаем с подробности. Ще се опитаме да се предпазим от еуфория. Не трябва да прегаряме, а да стъпим на земята и да разсъждаваме трезво”, каза специалистът.

“Когато отборът имаше 12 мача без победа, всичко беше настръхнало и имаме много голям негативизъм към момчетата. Сега, когато се появи някаква възможност, всички сме горе в облаците. Едва ли не сме се класирали на Европейско. Искам да бъдем много разумни и да караме стъпка по стъпка”, заяви Дерменджиев във видео на Team Bulgaria.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 козирог

    6 1 Отговор
    Какъв шанс имаме с тези куци коне!? И какво ще правим, ако все пак стане някакво чудо и се класираме на Евро 2020!? Ще подобрим всички антирекорди...със сигурност!

    Коментиран от #2

  • 2 :D :D

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "козирог":

    Всъщност напротив. Само добър тим може да надиграе Исландия. Само че няма откъде да ги извади тия ресурси Дерменджиев.
  • 3 от Папуа Нова Гвинея

    3 0 Отговор
    никакъв шанс