Last news in Fakti

23 Ноември, 2019 09:50 1 148 0

ПСЖ постигна нова победа, а Неймар се завърна в игра

  • псж-
  • победа-
  • над лил-
  • лига 1

Парижани надделяха с 2:0 над Лил

ПСЖ постигна нова победа, а Неймар се завърна в игра - 1
Снимка: БГНЕС

Късно снощи отборът на Пари Сен Жермен победи с 2:0 тима на Лил в първия двубой от 14-тия кръг на френската Лига 1. Головете за успеха отбелязаха Мауро Икарди в 17-ата и Анхел ди Мария в 31-ата минута. Въпреки това играчите на Лил отправиха повече точни удари, но не успяха да се възползват от шансовете си, предоставени им от разсеяната игра в защита на парижани.

Бразилската звезда на парижани Неймар игра за първи път от 5-и октомври насам и остана на терена до 65-ата минута, когато бе заменен от другата звезда на тима - Килиан Мбапе.

С тази си победа ПСЖ запазва лидерската си позиция с актив от 33 точки. Лил пък, за разлика от миналия сезон, са на седма позиция с 19.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА