Last news in Fakti

23 Ноември, 2019 11:50 1 618 0

Агентът на Стивън Езе охлади мераците на ЦСКА и Левски

  • стивън езе-
  • цска-
  • левски-
  • интерес

Д-р Ожоре Ока заяви, че не е преговарял с нито един клуб

Агентът на Стивън Езе охлади мераците на ЦСКА и Левски - 1
Снимка: БГНЕС

„Спекулации са всичко, което се публикува за Стивън Езе“, обяви мениджърът на играча пред tribunaplovdiv.bg.

След поредицата коментари и предположения около бъдещето на защитника на Локо (Пд), колегите от Пловдив са се свързали с агента на Стивън Езе, който е доктор на науките и живее в Шотландия. Д-р Ожоре Ока бе категоричен, че това къде ще продължи да играе неговият клиент ще стане ясно след 15 декември.

''Изненадвам се,че успяхте да се свържете с мен. Очевидно имате достатъчно влияние и контакти. Информациите, че Стивън Езе ще ходи в ЦСКА са абсолютни спекулации. До момента не сме водили преговори с нито един клуб. Решението ни бе Стивън да мисли само за футбол и за представянето си на терена и да е концентриран върху това да помага на Локомотив (Пловдив). Това е най-важното'', заявява мениджърът на Стивън Езе.

''След като приключат мачовете на 15 декември, ще седнем и ще обсъдим възможностите. Нормално е първо да говорим с ръководството на настоящия му отбор. Към днешна дата обаче мога да ви кажа само, че не съм се свързвал с нито един клуб, както в България, така и в други първенства. Ще повторя, че най-важното е Стивън Езе да се представя на ниво и да разкрива потенциала, който има“, коментира д-р Ожоре Ока.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА