Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 14:00 2 654 0

Левски готви удар по ЦСКА, отмъква им трансферна цел

  • левски-
  • цска-
  • стивън езе

''Сините'' ще се опитат да привлекат централния защитник на Локомотив (Пловдив) Стивън Езе

Левски готви удар по ЦСКА, отмъква им трансферна цел - 1
Снимка: levski.bg

Левски ще се опита да отмъкне звездата на Локомотив (Пловдив) Стивън Езе под носа на ЦСКА. Интересът на "сините" към бранителя е от 2-3 месеца, съобщава Gong.

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев е провел разговор с човек от Локомотив и е питал за нигериеца. Близки до "сините" вече са се свързали с играча и са му предложили да премине на "Герена". Езе все още не е дал отговор.

В битката за неговия подпис остава и Локо. Шефовете на клуба са му предложили сериозно увеличение на заплатата. Футболистът и неговият мениджър обаче размотавали "смърфовете", като са съобщили, че ще вземат решение след края на сезона.

Езе е искан още от шотландски клубове и ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА