Last news in Fakti

23 Ноември, 2019 12:35 1 882 0

Президентът на Ферари скастри Фетел и Льоклер

  • ферари-
  • президент-
  • шарл льоклер-
  • себастиан фетел

''Пилотите, колкото и добри да са те, не трябва да забравят, че преди всичко те се състезават за Ферари'', заяви Джон Елкан.

Президентът на Ферари скастри Фетел и Льоклер - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Ферари Джон Елкан не е доволен от поведението на своите пилоти във Формула 1 Себастиан Фетел и Шарл Льоклер. Той е на мнение, че пилотите на Скудерията трябва да си припомнят кой е техния приоритет, а именно отбора, а не личните амбиции.

Подготвяйки се за среща с инвеститори в Торино, Елкан коментира фиаското на Ферари в Бразилия. Контакт между Фетел и Льоклер в последните обиколки от състезанието донесе на Ферари двойното отпадане.

"Бях много ядосан. Това, което стана в неделя, не само ме натъжи, но ме и накара да осъзная колко важни са Ферари“, започна Елкан.

„Пилотите, колкото и добри да са те, не трябва да забравят, че преди всичко те се състезават за Ферари. Най-важното е, че можехме да спечелим това състезание. Матиа Биното бе ясен по този въпрос. Сезонът бе необикновен за нас предвид колко полпозишъни спечелихме. За съжаление не всички се преобразуваха в победи", сподели още Елкан.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА