Last news in Fakti

24 Ноември, 2019 11:17 1 188 1

Битката продължава! Реал Мадрид победи Сосиедад и се залепи до Барса

  • реал мадрид-
  • победа-
  • над реал сосиедад-
  • 3:1-
  • ла лига

Модрич и Бензема ключови фигури за ''белия балет''

Битката продължава! Реал Мадрид победи Сосиедад и се залепи до Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Късно снощи Реал Мадрид постигна победа над Реал Сосиедад с 3:1 в двубой от 13-ия кръг на Ла Лига, като на хората на Зинедин Зидан им се наложи да правят пълен обрат.

Гостите съумяха рано да матират своите домакини, след като още в 3-ата минута Хосе Вилиан разпечата вратата "белия балет".

В хода на полувремето Реал се успокои, заигра по-добре и логичното се случи - резултаът бе изравнен в 37-ата минута, когато Карим Бензема засече центриране на Модрич от пряк свободен удар - 1:1.

В 48-ата минута Реал сътвори пълния обрат, след като Федерико Валверде направи резултата 2:1. Младият уругваец се възползва от пас на Модрич и щастлив рикошет в бранител на гостите, за да отбележи.

Крайният резултат оформи Лука Модрич с попадение в 74-ата минута на двубоя, възползвайки се от асистенция на Бензема, който му върна жеста от първото време, хърватинът топовен шут прониза вратата на Реал Сосиедад.

След този успех Реал има равни точки с Барселона, като и двата тима имат по 28, а Сосиедад от своя страна на 5-то място във временното класиране с 23 спечелени точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 перес

    0 0 Отговор
    Мачкайте на ред,на 18 декември погром насред камп ноу.