Last news in Fakti

24 Ноември, 2019 16:13 1 361 0

Съперник на Лудогорец в ЛЕ продължава да страда в първенство си

  • еспаньол-
  • хетафе-
  • равенство-
  • 1:1-
  • ла лига

Еспаньол отново не успя да победи у дома, Хетафе взе точка от каталунците

Съперник на Лудогорец в ЛЕ продължава да страда в първенство си - 1
Снимка: БГНЕС

Съперникът на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа - Еспаньол отново не успя да постигне успех в Ла Лига. Футболистите на Пабло Мачин днес спечелиха едва първа точка на своя стадион от началото на сезона, след като направиха 1:1 с Хетафе в мач от 14-ия кръг.

Хайме Мата даде аванс на гостите още в 3-ата минута. Нападателят отклони топката с глава в мрежата на Лопес. В 45-ата минута Еспаньол изравни чрез Ву Лей, който се разписа от непосредствена близост.

През второто полувреме национала на Китай на няколко пъти пропусна да донесе три точки за каталунците. Хорхе Молина пропусна най-чистото положение за Хетафе, след като с удар от границата на наказателното поле удари греда.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА