Last news in Fakti

24 Ноември, 2019 19:07 1 072 0

Рома си го изкара на Бреша

  • рома-
  • победа-
  • над бреша-
  • 3:0-
  • серия а

''Вълците'' победиха ''лястовичките'' с класическото 3:0, като с това се върнаха на победния след две поредни загуби във всички турнири

Рома си го изкара на Бреша - 1
Снимка: БГНЕС

Рома победи с категоричното 3:0 у дома Бреша в двубой от 13-ия кръг на Серия А. Головете за успеха реализираха Крис Смолинг, Манчини и Джеко.

След нулево първо полувреме Смолинг откри резултата с попадение в 49-ата минута. С много красиво попадение Манчини направи резултата 2:0, като с елегантен удар играчът на Рома не остави шансове на вратаря на Бреша.

В 66-ата минута, след разбъркване в наказателното поле на Бреша Джеко направи резултата класически и подсигури успеха на "вълците" от Рим.

През второто полувреме ВАР отмени цели три гола, два пъти заради засада (на футболисти на Рома - Дзеко и Дзаниоло), и веднъж заради фаул в атака, в частност игра с ръка от страна на футболист на Бреша.

След този успех Рома зае 4-ото място в класирането с актив от 25 точки, а Бреша са на последната позиция във временното класиране със 7.

В останалите двубои в Серия А, започнали в 16:00 българско време, Лацио победи драматично като госто Сасуоло с 2:1 ( с гол на Кайседо в последната минута), а Верона победи на свой терен Фиорентина с 1:0 и задълбочи кризата при ''виолетовите''.

В най-ранния двубой от италианската Серия А днес, започнал в 13:00 българско време, Болоня и Парма завършиха наравно 2:2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА