Last news in Fakti

24 Ноември, 2019 20:47 4 607 6

Извънредно: Тежка катастрофа на рали в Бургас

  • тежка катастрофа-
  • рали-
  • в бургас

На една от правите - до някогашната поща в парк „Росенец“ Григоров изпуска управлението над Мицубишито си и колата му буквално се е удряла от дърво в дърво.

Извънредно: Тежка катастрофа на рали в Бургас - 1
Снимка: Флагман

Изключително тежка катастрофа е на път да сложи петно върху зрелищното състезание Рали спринт Бургас, което се проведе днес в парк „Росенец“. Първото място в гонката спечели Мирослав Ангелов от Велико Търново. Настроението обаче беше минорно, защото един от водещите български автомобилни състезатели – Борис Григоров от София, катастрофира тежко малко преди финала, информира "Флагман".

На една от правите - до някогашната поща в парк „Росенец“ Григоров изпуска управлението над Мицубишито си и колата му буквално се е удряла от дърво в дърво.

„Цяло чудо е, че нямаше пострадали зрители, защото колата прелетя на метри от нас. Гледката беше страховита. Надявам се момчето да е добре. Виждаше се, че е контактен, но все пак става въпрос за много тежка катастрофа“, разказа очевидец пред "Флагман".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чипса!!!

    0 1 Отговор
    Да,а?
  • 2 Надежда

    12 1 Отговор
    Риск на екстремните спортове. Дано има шанс и да се оправи човекът.

    Коментиран от #3

  • 3 далавера

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Надежда":

    за организаторите и федерацията които опъват паричките експлоатирайки ПОТРЕБНОСТА ОТ СКОРОСТ/емоция/на състезателите!Те си заплащат УСЛУГАТА –400лв за участие НАГЛО Е!НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!
  • 4 РАЗСЛЕДВАНЕ

    3 0 Отговор
    Дали организатора е изпълнил законоизискуеми норми за обезопасяване СПЕСТЯВАЙКИ РАЗХОДИ ЗА СМЕТКА НА ПОСТРАДАЛИЯ!
  • 5 ЧУДО Е

    3 0 Отговор
    ЧЕ КОЛАТА НЕ СЕ ВРЯЗА В ПУБЛИКАТА И ДА БРОИМ ТРУПОВЕ.АБСУРДНО И СКАНДАЛНО Е ЧЕ В ОРГАНИЗАЦИЯТА УЧАСТВА И НАЧАЛНИКА НА КАТ БУРГАС!!ЕЕЕЕЕЕЕЕ НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.