Last news in Fakti

24 Ноември, 2019 21:15 4 463 9

Добри новини! Катастрофиралите на ралито в Бургас са в добро състояние

  • тежка катастрофа-
  • рали-
  • в бургас

''Изпуснах управлението на автомобила заради аквапланинг'', заяви катастрофиралият автомобилен състезател Боби Григоров

Добри новини! Катастрофиралите на ралито в Бургас са в добро състояние - 1
Снимка: Флагман

Автомобилният състезател Боби Григоров, който катастрофира днес на „Рали Бургас“, е контактен, в добро състояние и вече е изписан от болницата, научи Флагман.

Успяхме да се свържем с Григоров след прегледите, които му бяха извършени тази вечер в УМБАЛ Бургас.

„За щастие съм добре. Нямам наранявания. Изпуснах управлението на автомобила заради аквапланинг, помня, че се ударихме лошо, но след това съм изпаднал в безсъзнание“, коментира Григоров.

Виктор Миленков от MG Rally Team, който също е бил в Мицубишито при катастрофата разказа, че след като колата се е завъртяла заради аквапланинга, се е ударила в бордюр, а след това се е забила в дърво от лявата страна. Боби Григоров изпаднал в безсъзнание за няколко минути, уточни Миленков.

Той недоумява защо линейката се е забавила повече от 15 минути. Спешният автомобил с квалифициран екип е трябвало да бъде на трасето, за да реагира при подобна ситуация, но в случая са чакали необяснимо дълго, което при по-тежък инцидент, можеше да коства живота на пострадалия състезател.

Жестоката катастрофа на Григоров и Миленков наложи спирането на състезанието, което се провеждаше в парк ''Росенец''. Колата на двамата бе смазана до неузнаваемост и е истинско чудо, че са се разминали само с уплаха.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АА1

    17 0 Отговор
    Имали са късмет момчетата. Рали-спорта е опасен-понякога гледам сериите на Световния шампионат по Eurosport и наистина си е страшничко,особено рали Швеция и Хиляда езера-Финландия. Това да караш с 180км. между дървета или на сняг и толкова близо до пътя да са зрителите-бая кураж трябва.
  • 2 Ккк

    9 0 Отговор
    Тоя момък преди 4 години на рали Сливен подскочи на една бабуна на дълха права на отсечката Стара река и се кавачи 2 пъти през предница много зрелищна катастрофа точно пред мен, хубаво че бях от правилната страна на пътя иначе заминавахме. Хубав и много опасен спорт и за състезатели и за фенове, и за жалост не добре спонсориран в България.
  • 3 ГОЛЯМ КЪСМЕТ

    8 0 Отговор
    ИЗВАДИХМЕ ЗРИТЕЛИТЕ СЕГА ЩЯХА ДА БРОЯТ ТРУПОВЕ .АКО КОЛАТА СЕ БЕШЕ НАСОЧИЛА НА ДВА МЕТРА ПО В ЛЯВО ЩЕШЕ ДА ПОМЕТЕ ОКОЛО 50 ЧОВЕКА!!ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ НА ОРГАНИЗАТОРА А ЕДИНИЯ ОТ ОРГАНИЗАЦИОННИЯ КОМИТЕТ Е ШЕФА НА КАТ БУРГАС!

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бачо Киро

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "ГОЛЯМ КЪСМЕТ":

    Ми то и да си зрител се иска акъл. Ти като гледаш трасето що заставаш където ти скимне....

    Коментиран от #8

  • 6 Обективен

    2 22 Отговор
    Дано да умрат следващият път. Искрено им го желая. Аман от джигити и олигофрени на пътя. В цяла европа всички карат внимателно, само тук шумахери и тапанари, комплексари! Да умрат до един!

    Коментиран от #7

  • 7 Kkk

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "Обективен":

    Най вече по ралитата карат бавно и внимателно, ти чуваш ли се какво говориш. Никога не пожелавай такива неща дори и на врага си, негативната енергия се трупа и ще ти се върне в най неподходящ момент към теб и близките ти.
  • 8 КО РЕЧИ БАЧО

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бачо Киро":

    Разсъжденията ти са меко казано дебилски.ИМА ПРАВИЛА ЗА ОБЕЗОПАСЯВАНЕ КОИТО СА ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ОРГАНИЗАТОРА!ПРИ ДЪЖД ДА ПРЕЦЕНИ ДАЛИ СЕ ОТВОДНЯВА ТРАСЕТО И ПРИ ОБРАЗУВАНЕ НА ЛОКВИ И ВЕРОЯТНАТА СКОРОСТ НА АВТОМОБИЛИТЕ ДА ВЗЕМЕ АДЕКВАТНИ МЕРКИ!!!!!!ПРИ 160км/ч/на това място/ АКВАПЛАНИНГА Е СИГУРЕН!!!!СЛЕД КАТАСТРОФАТА ВЕДНАГА ПРЕКРАТИХА СЪСТЕЗАНИЕТО–""след дъжд качулка""!!!ОРГАНИЗАТОРА Е КОМПЕТЕНТЕН И ДЛЪЖЕН ДА ПРЕДВИДИ ВЕРОЯТНИТЕ ОПАСНОСТИ ЗА ЗРИТЕЛИТЕ !!!СПОРЕД НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС "поставянето в опасност на широк предварително неопределен кръг лица""Е ОБЩООПАСНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!
  • 9 СТАЛИН

    0 1 Отговор
    ТОВА МОМЧЕ НЕ СТАВА.НА СЪСТЕЗАНИЕ АКВАПЛАНИНГ.