Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 12:09 2 450 2

Оцелелият като по чудо пилот: Ударих се лошо, после съм изпаднал в безсъзнание

  • боби григоров-
  • пилот-
  • катастрофа-
  • рали
Оцелелият като по чудо пилот: Ударих се лошо, после съм изпаднал в безсъзнание - 1
Снимка: Флагман

Автомобилният състезател Боби Григоров, който катастрофира на „Рали Бургас“, е контактен, в добро състояние и вече е изписан от болницата.

„За щастие съм добре. Нямам наранявания. Изпуснах управлението на автомобила заради аквапланинг, помня, че се ударихме лошо, но след това съм изпаднал в безсъзнание“, коментира Григоров пред "Флагман".

Виктор Миленков от MG Rally Team, който също е бил в Мицубишито при катастрофата, разказа, че след като колата се е завъртяла заради аквапланинга, се е ударила в бордюр, а след това се е забила в дърво от лявата страна. Боби Григоров изпаднал в безсъзнание за няколко минути, уточни Миленков.

Той недоумява защо линейката се е забавила повече от 15 минути. Спешният автомобил с квалифициран екип е трябвало да бъде на трасето, за да реагира при подобна ситуация, но в случая са чакали необяснимо дълго, което при по-тежък инцидент, можеше да коства живота на пострадалия състезател.

Интересен факт е, че това бе първо състезание за Григоров след 2015 година.

Припомняме, че жестоката катастрофа на Григоров и Миленков наложи спирането на състезанието, което се провеждаше в парк Росенец. Колата на двамата бе смазана до неузнаваемост и е истинско чудо, че са се разминали само с уплаха.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПИЛОТ

    8 0 Отговор
    Ивайлооо, не са оцелели, като по чудо. Колата има ролбар. Това е система от тръби които образуват защитна клетка. Колата може да прилича на мекица обаче хората остават невредими. Е има и моменти когато и това не помага но това почти не се случва. Освен това коланите са тип раница имат и каски и т.н. Ама вие много обичате бомбастичните заглавия и коментарии. Ами като искаш да те харесват и да кажат: браво печено момче, можеше да пишеш .....благодарение на системите за сигурност останаха невредими. Те ти гарантирам че даже не са уплашени. Който го е страх нямя работа там.Хайде със здраве.
  • 2 Хари Потър срещу Фики Стораро

    0 2 Отговор
    Не може да кара на рали тръгнал