Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 09:31 1 768 0

Локо Пд намери заместник на Георги Илиев

  • локомотив пловдив-
  • георги илиев-
  • селекция

От клуба вече подготвят и тържество за изпращане, което ще е преди мача с Левски на „Лаута" на 15 декември

Локо Пд намери заместник на Георги Илиев - 1
Снимка: fakti.bg


Бразилец с италиански паспорт е един от набелязаните за заместник на Георги Илиев, пише "Меридиан мач".

В Локо Пловдив направиха всичко възможно да разубедят халфа от намерението му да спре с футбола в края на полусезона, но макар и да не е решил какво точно ще прави след това, той предпочита да се прибере при семейството си във Варна.

От клуба вече му подготвят и тържество за изпращане, което ще е преди мача с Левски на „Лаута" на 15 декември.

Различни агенти вече атакуват и спортния директор Георги Иванов и треньора Бруно Акрапович с предложение за атакуващи халфове, които да подсилят„смърфовете" от януари.

Желанието на ръководството е новите да имат европейски паспорти, тъй като дори и след раздялата с Езе бройката ще остане запълнена от Петрович, Умарбаев, Абдулахи и Густаво.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА