Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 10:11 1 692 1

Лудогорец брои 1,5 млн. евро за екс национал на Бразилия

  • жеферсон-
  • лудогорец-
  • бразилец-
  • селекция
Лудогорец брои 1,5 млн. евро за екс национал на Бразилия - 1
Снимка: Twitter

Шампионът Лудогорец ще направи опит да привлече в редиците си набелязан бразилец. Става въпрос за 22-годишния Жеферсон от елитния Гояс, пише местният сайт esmeraldino.com.

Защитникът е бивш младежки национал на Бразилия. Цената му е около 1,5 милиона евро, а договорът му с Гояс е до лятото на 2022 година.

През настоящия сезон Жеферсон е записал 31 мача за тима си, в които е отбелязал един гол. Той беше желан от разградчани и през лятото, но сега е предприета нова офанзива за играча, когото следят от доста време.

Сериозен интерес към бранителя проявява и гранда Палмейрас. Жеферсон е роден през 1997 година и през януари ще навърши 23 години. Той може да играе и като ляво крило. Рожба е на школата на Гояс.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Омг

    0 1 Отговор
    Този неможе да уцели топката, да си вземат един такъв от факултета