Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 11:39 3 465 9

Вили Вуцов срина националите, очаква още по-голям шамар

  • вили вуцов-
  • национален отбор

Червената лампа не свети от вчера или онзи ден, а от 10-15 години

Вили Вуцов срина националите, очаква още по-голям шамар - 1
Снимка: БГНЕС

Един от на-ексцентричните треньори в Родния футбол, който от известно време е без работа - Вили Вуцов изказа в типичен стил мнението си за националния тим. Напоследък Вили дава букмейкърски прогнози в ТВ ефира и е далеч от треньорската професия, поне засега.

"Жребият за баражите ни отреди по-леки съперници, но трябва ли наистина да ходим на Европейско? Видяхме каква е разликата в мачовете с Англия. Всички ще се радваме, ако отидем на голям форум, но кризата при нас е много голяма и сериозна."

"Ако се самозалъжем с нещо такова като класиране, може да получим още по-голям шамар и урок. Червената лампа не свети от вчера или онзи ден, а от 10-15 години", каза Вуцов пред БНТ.

"При Хубчев поне се стараехме да играем дефанзивен футбол и се получаваше. Бяхме доста по-концентрирани и стабилни. А сега хем играем дефанзивен футбол, хем не. Те така играят Люксембург и Лихтенщайн - нареждат се 10 човека отзад, ритат кой където се обърне, джаскат, борят се... Ние след всеки мач казваме: "Момчетата се раздадоха". Да, ама не сме се раздали щом допускаме голове, губим и не вкарваме. Далеч сме от истината", заяви Вуцов.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо

    4 2 Отговор
    Тоя където и да отиде , все за ,,про-лиценз,, говори. Всяко второ изречение е на тая тема. Ами сори, братчет, ти като имаш ,,про-лиценз,, що не си треньор, ами обикаляш ТВ студията . Ама така било по Правилник...ами то може и да е така, ама явно не знаеш кой води хорото. Тоя който плаща ..музиката. В цял свят е така.
  • 2 дедо Риц

    7 1 Отговор
    Тоя въздухар нито беше футболист,нито е треньор ! Едно голямо кречетало е !

    Коментиран от #3

  • 3 Иво

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "дедо Риц":

    даже и прогнозите не познава,добре че е баща му да го бута във футбола.

    Коментиран от #9

  • 4 Бг фен

    5 2 Отговор
    Сегашния национален отбор са посредствени футболисти Пълна трагедия Виж в младежите има надежда Играят съвременен футбол
  • 5 Горо

    2 0 Отговор
    Истина е, че досега у нас не се появи треньор с качества да изгради Национален отбор по футбол. Ако трябва той да ходи даже по селата и да търси таланти, но да успее. Връзкарството и корупцията съсипват футбола у нас, да не говорим на какъв принцип действат клубовете и какви хора са техните собственици.
  • 6 2238

    0 2 Отговор
    Този ''капацитет'' ли е сринал националите? ХА ХА ХА....
  • 7 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ТЪЙ КОТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ -"НЕЩОТО НИЩО " В РОДНИЯ ФУТБОЛ - ЖУРНАГЪЗЦИТЕ НИ ГО ПРОБУТВАТ -/ТУК ТАМ/ КАТО--- ЕДИКОЙСИ "ЕКСПЕРТИЗЪР " !!!!!!!!!!
  • 8 наблюдателн

    0 0 Отговор
    Лисицата като не стигнала гроздето казала че кисело и Вили като не папка пари от националите казва че нестават.
  • 9 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Иво":

    Да, синчето на Гуцов известен с двата автогола в Лондон...