25 Ноември, 2019 14:25 1 022 0

Футболист на Черно море претърпя операция

  • черно море-
  • мирослав енчев-
  • операция-
  • ботев враца

"Моряците" започнаха подготовка за домакинство на Ботев Враца

Футболист на Черно море претърпя операция - 1
Снимка: ПФК Черно море

Бранителят на Черно море Мирослав Енчев днес претърпя успешна операция заради увреден менискус. Защитникът на "моряците" пропусна последните мачове на тима именно заради проблеми в коляното. Така Енчев ще пропусне оставащите срещи на варненци до края на годината, но ще е на линия за зимната подготовка.

Днес футболистите на Илиан Илиев започнаха подготовка за домакинство на Ботев Враца от 18-ия кръг на efbet Лига. Заниманието на Черно море се проведе на стадион "Младост" и в него взеха участие всички футболисти. Все още с болежки е Аристоте Ндонгала, който въртя обиколки. Всички останали играчи, включително и юноши от школата на тима, тренираха на пълни обороти.

До края на седмицата "моряците" ще тренират по веднъж на ден, а срещата с Ботев Враца е в събота от 12,30 часа.

Футболист на Черно море претърпя операция
Снимка: ПФК Черно море


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА