Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 18:40 989 2

БФС ще отговаря утре на обвиненията

  • бфс-
  • разследване-
  • бтв-
  • пресконференция

От футболната централа свикаха пресконференция

БФС ще отговаря утре на обвиненията - 1
Снимка: БГНЕС

След разкритията на bTV за съмнителни практики в БФС, от футболния съюз решиха да отговорят официално. Ето и съобщението на доскорошните подопечни на Борислав Михайлов:

Ръководството на БФС кани представителите на медиите на пресконференция по повод дискутираните в публичното пространство теми, засягащи работата на съюза.

Срещата с журналистите ще се състои на 26 ноември, вторник, от 15:00 часа в амфитеатралната зала на Национална футболна база Бояна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    0 0 Отговор
    Къде ще одговарят в следствието или направо в централния
  • 2 възмездието

    0 0 Отговор
    рано или късно похлопва на всеки на вратата, явно нито един от тези т.нар. членове на изпълкома които са бъркали с пълни шепи в кацата с меда не са толкова грамотни да си изчистят счетоводно кражбите, и сега ще има едни отговори до медиите, един вой до небесата, да видим дали на някой ще му сложат белезниците, или всичко е прах в очите на българския народ.