Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 09:26 945 1

Теодор Салпаров каза кога се отказва от националния

  • теодор салпаров-
  • спира-
  • с националния

Новината Салпаров съобщи преди руските медии

Теодор Салпаров каза кога се отказва от националния - 1
Снимка: БГНЕС

Либерото на националния ни отбор Теодор Салпаров ще сложи край на кариерата си в представителния ни тим през следващата година. Той потвърди това пред медиите в Русия след поражението на Газпром-Югра Сургут от шампиона Кузбас с 1:3, съобщава Гонг.

37-годишният ветеран заяви, че последният му мач ще бъде или на олимпийската квалификация в Берлин през януари, или на Игрите в Токио през август, ако трикольорите се класират за тях.

"За мен това е едно предизвикателство - на 37 години да покажа, че поддържам добра форма. През януари за мен предстои участие на олимпийската квалификация с националния отбор на България. Ако не я спечелим, аз си тръгвам от отбора", заяви Салпаров.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    3 0 Отговор
    За спорт е ветеран, но много от тях получавха хъс за игра, а познайте от кого..?!