26 Ноември, 2019 20:53 1 333 3

В ЦСКА не гледат класирането, защото им е неприятно (ВИДЕО)

  • цска-
  • милош крушчич

Няма да го направя докато не стигнем до мястото, което считаме, че заслужаваме, каза треньорът Милош Крушчич

В ЦСКА не гледат класирането, защото им е неприятно (ВИДЕО) - 1
Снимка: fakti.bg

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори пред "Нова ТВ" за двубоя с Лудогорец. Той сподели тактиката си за двубоя с "орлите", като заяви, че в момента не гледа класирането, тъй като не му е приятно.

"Когато погледна класирането, не ми става приятно, а и в момента дори не го гледам. Няма да го направя докато не стигнем до мястото, което считаме, че заслужаваме", каза сърбинът.

"Уважавам Лудогорец, тъй като 8 поредни години е шампион, те имат класни играчи и това говори достатъчно за тяхната сила. Ние не можем да влияем на Лудогорец, Левски, Локомотив (Пловдив) и останалите ни съперници, не искаме да се натоварваме с тях. Мислим само за себе си.

"Трябва да се подготвим сериозно за двубоя с горещо сърце, но и с хладен ум. Така чрез добра игра, ще стигнем и до добър завършек на мача", добави наставникът на "червените".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 учудване

    0 0 Отговор
    как без да мислиш с главата си ставаш треньор
  • 2 Крушчич

    5 0 Отговор
    Значи никакво класиране няма да се гледа. На момчетата съм им раздал карти само с пики, Кари и спатии, за да свикват да забравят за купи
  • 3 ЛИТЕКС

    4 0 Отговор
    цска я няма от 2016г!