Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 10:05 1 240 2

ЦСКА губи солидна сума заради Чорбаджийски

  • божидар чорбаджийски-
  • фксб-
  • румъния-
  • цска

Причината е отказът на румънския ФКСБ да закупи централния защитник на ''армейците''

ЦСКА губи солидна сума заради Чорбаджийски - 1
Снимка: БГНЕС

Отказът на ФКСБ да откупи правата на Божидар Чорбаджийски означава, че ЦСКА-София ще се размине с 450 хил. евро постъпления в касата си. “Червените” са получили до момента 50 хил. евро за наема на националния защитник, а уговорката между двете страни е сумата да нарасне до половин милион при окончателно откупуване на защитника от страна на румънския гранд, пише в-к ''Меридиан мач''.

Известно е обаче, че треньорският щаб на ФКСБ вече е взел решение да се откаже от българина, а това призна в доста груб стил и собственикът на клуба Джиджи Бекали. ''Вече нямам нужда от него. Довиждане!'', изцепи се румънският бизнесмен.

Така Божидар Чорбаджийски трябва да се яви на първата тренировка на ЦСКА-София след Нова година. Все още няма гаранция, че той ще остане на “Армията” до края на сезона. По-вероятно е клубът да опита отново да го прати под наем в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чорбата

    3 2 Отговор
    Чорбаджийски не може да играе в друг отбор освен Чорбата .

    Коментиран от #2

  • 2 Станчо

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Чорбата":

    Той не е даже футболист, как и къде да играе.
    Тука го държат изкуствено...