26 Ноември, 2019 22:10 1 305 1

Леверкузен си взе своето в Москва (ВИДЕО)

  • байер леверкузен-
  • шампионската лига-
  • локомотив москва-
  • шампионска лига

"Аспирините" спечелиха трудното си гостуване на Локомотив с 2:0

Леверкузен си взе своето в Москва (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Байер (Леверкузен) постигна стратегически успех в петия си двубой от груповата фаза на Шампионската лига. "Аспирините" спечелиха трудното си гостуване на Локомотив (Москва) с 2:0 и утвърдиха позициите си на третото място в група D. Нещо повече, при негативно представяне на Атлетико (Мадрид) срещу Ювентус, германците дори може да се размечтаят и за продължаване в следващата фаза на най-престижния клубен турнир.

Леверкузен поведе малко късметлийски, след като в 11-ата минута Жемаледтинов си отбеляза злощастен автогол. Руският национал направи всичко по силите си, за да реагира адекватно след корнер на съперника, но вместо това опъна собствената си мрежа.

Бившият тим на Димитър Бербатов удвои своята преднина в 54-ата минута, когато точен беше Свен Бендер. Халфът получи перфектен извеждащ пас от Арангис и с красив удар по диагонал оформи крайното 0:2. Попадението беше разглеждано от ВАР заради съмнение за засада.

В следващия кръг "железничарите" гостуват на Атлетико (Мадрид). Байер пък ще приеме на свой терен Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прокурора

    2 0 Отговор
    Е, те руснаците си знаят. Сега у тях, както и у нас ще ръмжат, че съдията е ...рас. Само ако знаете, какви луди пари и какво обслужване имат руските футболисти и колко им дреме за загубата и ще се сетите за нашите плазмодии, дето пердашат манекенки и карат Бентли. На никой не му пука за рещултата, важното е още малко да си поживеят царски. Путин раздаде титла Заслужил Майстор на спорта на всичките куци мпгарета от футбола, КОИТО УЧАСТВАХА ПО ПРАВИЛОТО ЗА ДОМАКИНСТВО, а не си извоюваха участие, като другите и обиди всички достойни спортисти в Русия. Пълна демагогия и популизъм, също кат у назе!