Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 06:42 3 318 1

Тотнъм обърна Олимпиакос до 4:2 (ВИДЕО)

  • шампионска лига-
  • тотнъм-
  • олимпиакос-
  • жозе моуриньо
Тотнъм обърна Олимпиакос до 4:2 (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм надви с 4:2 гръцкия гранд Олимпиакос в мач от група "В" на Шампионската лига. Нестандартното в наглед очаквания резултат идваше от факта, че "шпорите" изоставаха с 1:2 на почивката. По този начин Жозе Моуриньо се завърна подобаващо в любимия му турнир.

Главен съдия на срещата пък беше най-добрият ни футболен арбитър Георги Кабаков, който заедно със своя четвърти арбитър Никола Попов, често трябваше да влиза в разговори с гневния на почти всяко тяхно отсъждане Моуриньо.

Тотнъм обърна Олимпиакос до 4:2 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В Лондон сякаш не вярваха какво се случва, когато до 19-ата минута вече губеха с 0:2 след точни изстрели на Ел Араби и Семедо. Всичко това принуди португалския мениджър да осъществи смяна още в 29-ата минута, когато замени Ерик Дайър с Кристиан Ериксен.

Тотнъм положи началото на големия си обрат в даденото от съдията продължение на първата част. Деле Али получи неочакван подарък от бранител на Олимпиакос, който допусна топката да мине под неговите крака и за английския национал беше детска игра да вкара от около метър.

Тотнъм обърна Олимпиакос до 4:2 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Паритетът беше възстановен в 50-ата минута, като разбира се тази чест се падна на Хари Кейн. Лукас Моура получи извеждащо подаване от тъч, което му позволи да навлезе на скорост в полето на гърците и да намери по перфектен начин съотборника си с №10, който вече миг по-късно празнуваше своя гол.

Дългоочакваното 3:2 стана факт в 73-ата минута. Сон продължи с глава за Серж Орие, който със зверско воле препарира Жозе Са и донесе мигове на бурна радост в редиците на фаворизираните англичани.

Тотнъм обърна Олимпиакос до 4:2 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Усмивката напълно се настани на лицето на Жозе Моуриньо, който в 77-ата минута вече празнуваше и четвъртото попадение на своите момчета. Хари Кейн се вклини отлично между двамата централни бранители на Олимпиакос и с глава продължи към мрежата остро центриране от фаул на Ериксен.

В следващия кръг "шпорите" гостуват на Байерн (Мюнхен) в двубой без никакво значение, тъй като и двата тима са сигурни за елиминационната фаза в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ИНСТРУКТИРАНИТЕ ФУТБАЛНИ СЪДЛЯРИ- ПРОДАВАТ ЛИЧНОСТТА СИ ЗА МАЛКО ПАРИ И НА УЕФАДЖИИТЕ ... АТЕ СЪДЛЯРИТЕ - СА СМЪРТНИ И ЩЕ УМРАТ БЕЗ ДУШАТА СИ -ЗАЩОТО СА Я ПРОДАЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!