Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 00:17 2 046 1

Дибала бетонира Ювентус на върха в група “D” на Шампионската лига (ВИДЕО)

  • ювентус-
  • шампионска лига-
  • атлетико мадрид

“Бианконерите” победиха с 1:0 основния си конкурент Атлетико Мадрид

Дибала бетонира Ювентус на върха в група “D” на Шампионската лига (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Ювентус си гарантира, че ще завърши на 1-ото място в крайното класиране в група “D” на Шампионската лига. Това стана факт, след като тази вечер “бианконерите” победиха с 1:0 основния си конкурент Атлетико Мадрид.

Героят на вечерта бе Пауло Дибала, който донесе победата на своя тим с гениален гол от фаул в 45-ата минута. След тази загуба пък “Дюшекчиите” ще трябва да треперят до последно за мястото си на 1/8-финала, като вече имат само точка преднина пред третия Байер (Леверкузен), който по-рано днес се наложи с 2:0 като гост на Локомотив (Москва).


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Меркел

    0 1 Отговор
    Хубчев го иска в Левски от нова година.