Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 06:55 2 446 4

Арестите в Испания за уреждане на мачове продължават

  • испания-
  • футбол-
  • арести
Арестите в Испания за уреждане на мачове продължават - 1
Снимка: fakti.bg

Полицията в Испания извърши нови девет ареста срещу лица, заподозрени в уреждане на мачове като част от операцията, проведена през май, на която бяха задържани бившите футболисти на Реал Мадрид Раул Браво и Борха Фернандес.

Последните арести са свързани с подозрения, че клуб от Сегунда дивисион е платил на играчите на съперник през юни 2017-та, за да си гарантира, че ще достигне до плейофите за промоция в елита.

„За да направят плащанията, различни физически и юридически лица, пряко и косвено свързани с клуба, плащат различни суми в брой", заявиха в съобщение от полицията. Деветимата арестувани са заподозрени в корупция, пране на пари и злоупотреба с корпоративни активи. Разследването се проведе съвместно с Европол. Властите не разкриват имената на заподозрените индивиди и клубове.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Koko

    2 0 Отговор
    Добре че при нас няма уредени мачове.

    Коментиран от #3

  • 2 За кон

    0 1 Отговор
    Няма закон, за кокошка няма прошка...
  • 3 Jb n

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Koko":

    :)))
  • 4 месара

    0 0 Отговор
    а у нас кога ше започнат?