Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 14:35 1 170 6

Бивш адвокат на ЦСКА: Бербатов е идеален за шеф на БФС

  • бербатов-
  • шеф на бфс-
  • идеален вариант-
  • адв. радостин василев

''Бербатов е идеален за шеф на БФС, той има контакти, говори езици, видимо няма желание да краде, отворен е към модерното и просто трябва да се обгради с експерти'', смята адв. Радостин Василев

Бивш адвокат на ЦСКА: Бербатов е идеален за шеф на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

''Димитър Бербатов е идеален за президент на Българския футболен съюз, а Любослав Пенев може да се кандидатира отново за поста'', това заяви бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев пред Bulgaria On Air.

"Кашата в БФС е една и съща от 10 години, просто сега стана публично достояние. Този, който временно изпълнява длъжността се казва Михаил Касабов. До избора на нов президент, шеф на БФС е Борислав Михайлов. Когато едно лице като Михайлов е подало оставка, единственият орган, който може да избере нов шеф на БФС, е Общо събрание. Господин Михайлов може и да реши да се кандидатира отново за шеф на БФС'', заяви още адвокат Василев.

''За мен собствениците на клубове не би трябвало да участват в управлението на БФС. Отделен е въпросът, че е възможно първенството на България да се извади от юрисдикцията на БФС, както е в други държави'', смята той.

''Бербатов е идеален за шеф на БФС, той има контакти, говори езици, видимо няма желание да краде, отворен е към модерното и просто трябва да се обгради с експерти", обясни Василев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Как Тус

    3 3 Отговор
    От трън, та на глог! Друго леке за шеф няма ли?
  • 2 Българан

    2 0 Отговор
    Бербатов е супербългарин и е идеален за поста. Убеден съм и се гордея с поведението, професионализма и социалната му загриженост.
    И съм от Левски!
  • 3 Сиромаха

    1 1 Отговор
    Ама ТО, по принцип никой няма намерение да краде "първоначално" Апетита идва с Яденето!!! Бербо че има кинти има не не бих казал че е е свъх богат че да откаже някой милион повече, Парите винаги трябват!!!! И ВИНАГИ СВЪРШВАТ!!!!!!!!!!!
  • 4 Не не

    1 1 Отговор
    Тоя тип веднъж предаде България заради Ман.Юн. т.е. въобще такива доказани предатели не трябва да им се дават ръководни постове. Стилиян Петров е точния човек.....
  • 5 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    АЗ СЪМ БЕРБАТЬОВ -ЕЙ МЕ НА ...ДРУГИ НЯМА -ХА ХА ХА ...- И КОГАТО ТРЯБВАШЕ -И БЯХ НУЖЕН . ...НЕ ИГРАХ ЗА БЪЛГАРИЯ --- АМА СЪМ -"ГОЛЯМАТА РАБОТА" !!!!!!!!!!!
  • 6 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    АЗ СЪМ БЕРБАТЬОВ -ЕЙ МЕ НА ...ДРУГИ НЯМА -ХА ХА ХА ...- И КОГАТО ТРЯБВАШЕ -И БЯХ НУЖЕН . ...НЕ ИГРАХ ЗА БЪЛГАРИЯ --- АМА СЪМ -"ГОЛЯМАТА РАБОТА" !!!!!!!!!!!