28 Ноември, 2019 20:36 3 316 0

Легенда на Ливърпул посочи мечтания трансфер на Клоп

  • джейми карагър-
  • ливърпул-
  • юрген клоп

Санчо е сред най-желаните играчи в световния футбол в момента

Легенда на Ливърпул посочи мечтания трансфер на Клоп - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният бивш бранител на Ливърпул Джейми Карагър посъветва Юрген Клоп да подсили нападението си през зимния трансферен прозорец, като той посочи звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо като най-добрата трансферна цел.

Санчо е сред най-желаните играчи в световния футбол в момента, като неговите изяви са следени от грандове като Манчестър Юнайтед, Барселона и Реал Мадрид. Карагър обаче смята, че той ще е перфектният човек, който да допълни звездната тройка в нападението на "мърсисайдци".

"Мисля, че на Ливърпул им липсва още един играч, който да превърне звездното трио в звездната четворка. В момента има огромна разлика, когато някой измежду Салах, Мане и Фирмино не играе", започна легендата.

"Говори се за един талантлив младок от Дортмунд. Може би ако дойде Джейдън Санчо, то нападението на отбора ще е завършено. В момента има нужда от още един остър креативен играч, който да внася разнообразие в решителните моменти", завърши анализаторът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА