Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 17:33 1 444 2

Ключов играч на Ливърпул аут за 10 мача

  • ливърпул-
  • фабиньо-
  • контузия

Неприятни новини около Фабиньо

Ключов играч на Ливърпул аут за 10 мача - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Ливърпул Фабиньо има увреждане на връзките на глезена и ще бъде извън игра до Нова година, пише sportal. Неприятната новина бе потвърдена на сайта на мърсисайдци. Бразилецът получи контузия в глезена по време на двубоя между Ливърпул и Наполи (1:1) в сряда и бе заменен принудително още в 19-ата минута. След двубоя мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че това е бил най-важният момент от двубоя и травмата на един от ключовите играчи на мърсисайдци може да се окаже от огромна важност. Днес Фабиньо е преминал преглед на скенер, който е потвърдил негативните прогнози от тази сутрин.

Това означава, че Фабиньо ще пропусне минимум 10 мача за Ливърпул. Толкова има да изиграе отборът до Нова година - шест от Висшата лига, два от Световното клубно първенство, ключовият мач срещу Ред Бул Залцбург в Шампионската лига и мачът с Астън Вила за Купата на лигата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиквун

    5 0 Отговор
    Сега пращам Лиляна Павлова да го замести! А иначе спирам водата и на Наполи!
  • 2 Добърден

    2 1 Отговор
    Много неприятен играч е този. Какви подли фалове прави почти като Пепе.