Last news in Fakti

30 Ноември, 2019 17:34 1 400 1

Сити с поредна грешна стъпка (ВИДЕО)

  • манчестър сити-
  • нюкасъл-
  • висша лига
Сити с поредна грешна стъпка (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити и Нюкасъл завършиха наравно 2:2 в среща от 14-ия кръг на Висшата лига.

И "гражданите", и техните домакини бяха точни по веднъж във всяка от двете части на сблъсъка, като заключителните две попадения бяха реализирани в последните 8 минути от двубоя.

Манчестър Сити трябваше да спечели днес на всяка цена, ако искаше да запази реални шансовете си за защита на титлата на страната. Това не се случи, въпреки многократните предупреждения на мениджъра на "небесносините" Хосеп Гуардиола, че успехът е единствената опция пред тима.

В последните пет преки мача между тези два отбора статистиката показваше четири победи за Сити и едно реми. Освен това за домакините днес отсъстваха Йедлин и Ричи, които са контузени и не попаднаха в групата.

Всичко това обаче се оказа без съществено значение, като футболистите на Нюкасъл се пребориха за точката.

Двата тима се догонваха в резултата в рамките на броени минути, като Сити бележеше, а след това домакините им изравняваха.

Първо Стърлинг даде преднина на гостите след 22 минути игра, но само 3 по-късно Джетро Вилемс изравни.

Същата бе ситуацията и през второто полувреме, като Де Бройне можеше да донесе пълния комплект от точки за състава си с попадение 8 минути преди края на редовното време, но шест след това Шелви оформи крайното 2:2.

Така Сити е на 8 точки от лидера в класирането Ливърпул, преди мача на мърсисайдци от текущия кръг. Нюкасъл остава на 12-а позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Brat

    1 0 Отговор
    Не казвам, че е лесно да е футболист, ама ако Стърлинг ще играе така през цялата си кариера и не направи нещо по-сериозно, за да се докаже, че е добър футболист, значи и 250000/седмица са много за него.