1 Декември, 2019 09:59 2 074 4

Сари: Роналдо не е като останалите футболисти

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • маурицио сари-
  • серия а
Сари: Роналдо не е като останалите футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари отново се изказа много ласкаво за звездата на тима Кристиано Роналдо. Той говори преди мача със Сасуоло в неделя, като отказа да даде категоричен отговор дали португалецът ще започне като титуляр. Наставникът обаче заяви, че той е невероятен футболист, който се различава от всички други.

"Кристиано е страхотен ресурс за нашия отбор. Той има издръжливост, но може би в момента му липсва малко острота, което е нормално. Разполагам с трима нападатели с огромен потенциал, така че винаги очаквам много от тях. Кристиано тренира добре, отчасти с отбора и отчасти самостоятелно, но той е готов за игра. Всички големи нападатели се изнервят, когато не бележат голове, но това е полезно. Вижте, очевидно е, че Роналдо не е като останалите футболисти, без значение какво е редно да се каже. Не всички играчи са еднакви. Ако някой не приема ситуацията, това ще е проблем за него, а не за отбора. Но аз в момента не виждам такъв проблем. Всичко е ясно и точно", заяви Сари.

Пауло Дибала показва страхотна форма напоследък, а същото може да се каже и за Гонсало Игуаин. Затова Сари бе попитан дали обмисля да заложи на трима в атака в даден момент от сезона.

"Нямаме време за експерименти, защото играем през три дни. Трудно бихме играли с трима в атака, защото за това ни трябват две крила и един таран, а тук не става дума за такъв тип играчи", допълни специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    2 5 Отговор
    Изнасилвач на слаби жени.
  • 2 До 1

    7 1 Отговор
    Едва ли някога българин ще достигне класата и успехите на Роналдо, така че си мълчи!
  • 3 $$$

    2 1 Отговор
    Една само се е "оплакала", не е както при Берлускони например. Един реален изнасилвач, би трябвало да е и маниак.
  • 4 До 2

    0 0 Отговор
    Така е