Last news in Fakti

2 Декември, 2019 09:41 1 400 0

Проблем за Левски преди Черно море

  • иван горанов-
  • левски-
  • черно море-
  • купа на българия

Не е ясно положението и на Нуно Рейш

Проблем за Левски преди Черно море - 1
Снимка: БГНЕС


Сериозен проблем може да се отвори пред треньора на Левски Петър Хубчев преди домакинството на Черно море за Купата на България. "Сините" са притеснени за Иван Горанов, който игра в събота срещу Берое (1:1) на инжекции, пише „Меридиан Мач“.

Левият бек се оплаква от контузия и не е ясно дали тя ще му позволи да излезе срещу "моряците" в сряда. Хубчев едва ли ще е щастлив при лошо стечение на обстоятелствата, тъй като няма алтернатива на Горанов за поста ляв бек.

Затова в Левски се надяват Горанов да стисне зъби и да излезе на терена и срещу Черно море, а след това може да му бъде дадена почивка при домакинството на Витоша.

Не е ясно положението и на Нуно Рейш, който пропусна гостуването на Берое, след като се оказа, че болките в кръста, които получи по време на гостуването на Царско село, не са отшумели. По-вероятно е португалецът да играе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА