Last news in Fakti

2 Декември, 2019 11:45 4 943 9

Британски боксьор се подигра с Дионтей Уайлдър

  • дилиан уайт-
  • се подигра-
  • с дионтей уайлдър

''Уайлдър се би с 41-годишни консерви с домати и ги нокаутира всички'', заяви Дилиан Уайт

Британски боксьор се подигра с Дионтей Уайлдър - 1

Боксьорът Дилиан Уайт се съмнява, че шампионът на WBC в тежка категория американецът Дионтей Уайлдър притежава най-тежкия удар в историята на бокса.

Уайт смята, че Уайлдър се е бил само със "слаба опозиция" през кариерата си и вярва, че ако и той се бие с подобни противници, също би имал стопроцентов актив от победи с нокаут.

"Разбирам защо хората говорят, че той има най-тежкия удар. Уайлдър се би с 41-годишни консерви с домати и ги нокаутира всички. Ако се бия със същите съперници, с които се е бил, най-вероятно също бих имал рекорд от победи с нокаут", каза Уайт.

Следващият двубой на Дилиан Уайт е на 7 декември в Саудитска Арабия, когато ще се изправи срещу Мариуш Вах. В същата вечер, а и на същото място, ще се проведе и най-чаканият двубой през тази година - реваншът между Анди Руис и Антъни Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    11 2 Отговор
    Хем си допингиран и те прекриват.Хем Хърн си премълчава,плащате на комисиите са си мълчат ,а-проба ,б-проба уж положителни ,всичко се умълча и няма наказани.Ама а де бой се с Уайлдър!Там от федерацията няма да те пуснат да се биеш с него на зоб! Ще бъдеш веднага порязан ,а Уайлдър ще те сложи бързо да спинкаш!Няма да те дърпа няколко рунда като Джошуа!Бързо ще гризнеш ръкавицата!

    Коментиран от #5

  • 2 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    3 2 Отговор
    Не си умна а тъпа клавиатура.Не знам кой те е излъгал че си умна клавиатура.От както пиша с теб все грешки допускам!
  • 3 Иве

    2 8 Отговор
    Еми прав е уайт. Кой е победил дионтей който да е име. Нищо чудно и чичо кличко да го победи.
  • 4 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    този боклук дилиян въобще не е боксьор
    а едни блъскач рогач балтии и нечисти удари
    хванаха го и с допинг дебелото прасе
    иска му се да играе с дионтей че да си оправи финасовата сметка
    ама няма да има този късмет
  • 5 Франко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дон Франко Де Ла Бранко Барезе":

    Точно така е!
  • 6 Мирчо

    0 4 Отговор
    Абсолютно всички коментари са на аматьори и като разбирания и като спортни качества. Дилиан Уайт е един е много сериозните боксьори, ама то трябва да разбираш от този спорт.Ако съпоставим боксьори като Поверкин, Пулев,Тайсън Ф, Усик, К Такъм Д. Праис Дори и А. ДЖ.... този е много по сериозен от тея лизачи! Гледайте бокс, спортъвайте и ще разберете къде грешите. Еди хърн и А. Дж избързаха с мач с него защото тогава беше единствения момент в който той можеше да бъде победен от А. ДЖ... Запомнете 1 в днешния бокс ако станеш много силен и тежка конкуренция ако си неудобен те хфашат с допинг хахаха за да спрът устрем ти или да се раз концентрират от подготовката... Л. Ортис.... Я кажете кой се би с него за последните 10 год?... Никой... Па не го фащаха с стероид па не му бягаха от мачове..... На 40 год какъв бокс играе.. А на 34 г. Ако е...... Луис Ортис беше най не желания противник от никой Да сте чули някой да се плензави и да му се дърви по форумите???? Гледайте бокс а не дрънкайте тъпотии...на Дилиан Уайт никой няма да му даде мач за титла защото ще я спечели! .

    Коментиран от #8

  • 7 Бурята

    0 0 Отговор
    Тоя Уайт що говори така ?! Убеден съм,че Дион ще го нокаутира ако се бият . Също така наистина е възможно Уайлдър да е с най-силният удар в бокса .

    Коментиран от #9

  • 8 Мильо

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Мирчо":

    Ти изобщо не си в час, смешко.
  • 9 Мильо

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бурята":

    Пусни си мачове на Форман, на Ленъкс Люис, на Дейвид Туа, па и на Сони Листън, и тогава приказвай за най-силният удар. Ония зверове просто щяха да изядат баскетболиста.