Last news in Fakti

26 Октомври, 2022 16:15 2 994 1

„Събирача на трупове“ може да получи реванш срещу Джошуа след всичките драми в тежка категория

  • дилиан уайт-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • еди хърн

Двамата имат сметки за уреждане още от 2015 г. насам

„Събирача на трупове“ може да получи реванш срещу Джошуа след всичките драми в тежка категория - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа изглежда е в активно търсене на нов съперник, след като стана ясно, че срещата с Тайсън Фюри официално няма да се състои в началото на декември. Промоутърът му - Еди Хърн, обаче е почти сигурен, че ще успее да уреди бой с Дилиан Уайт, говорейки по темата пред DAZN.

„Ей Джей“ и „Събирача на трупове“ имат стари сметки за уреждане след касапницата, която си спретнаха през 2015 г. в Гринуич. Тогава Уайт бе нокаутиран в седмия рунд, но срещата стана емблематична за уличния стил, който приложиха и двамата, за да се опитат максимално да се наранят.

Хърн ще се опита да ги срещне за втори път на ринга през януари или февруари, като междувременно Дилиан Уайт ще трябва да се боксира с Джърмейн Франклин на 26 ноември. Американецът може и да е непобеден в 21-те си мача до момента, но прогнозите са, че няма да изкара повече от 5 рунда срещу именития си опонент на „Уембли Арена“.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.