Last news in Fakti

3 Декември, 2019 11:12 1 621 0

Варненски рефер попадна в листата на ФИФА

  • станислав тодоров-
  • драгомир драганов-
  • рефери-
  • фифа

Драго Драганов заема мястото на Станислав Тодоров

Варненски рефер попадна в листата на ФИФА - 1
Снимка: БГНЕС

Варненският рефер Драгомир Драганов попадна в листата на ФИФА. Драганов ръководи мачове в Елита на родния футбол от 2016 година, като за последните три години се утвърди като един от най-добрите и перспективни рефери в родния футбол.

Не малко възлови мачове са давани на Драганов, включително и вечното дерби между Левски и ЦСКА, което е смятано за връх в кариерата на всеки наш съдия.

Драганов заема мястото на Станислав Тодоров, като промяната ще е официална на 1 януари 2020 година.

Освен тази промяна в листата на ФИФА има още две, но те са при асистент-реферите. На местата на Веселин Мишев и Александър Атанасов влизат Мирослав Максимов и Петър Митрев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА