3 Декември, 2019 09:31 17 978 16

Разтърсваща изповед на брата на Райън Гигс: Той спа с жена ми, а майка ми..

  • манчестър юнайтед-
  • райън гигс-
  • семейство-
  • изневяра

Майка ми зае страната на брат ми, защото аз нямам 35 медала, не съм играл 20 години в Манчестър Юнайтед и нямам голяма къща

Разтърсваща изповед на брата на Райън Гигс: Той спа с жена ми, а майка ми.. - 1
Снимка: Instagram

Братът на легендата на Манчестър Юнайтед и Уелс Райън Гигс - Родри направи разтърсващи разкрития за семейството си. Както е известно, през 2011 година гръмна нечуван скандал, след като се разбра, че бившият футболист е имал любовна афера със съпругата на брат си Наташа.

"Не съм говорил с Райън от 8 години. Също така през този период не съм разговарял и с майка ни Лин. Тя зае страната на брат ми, защото аз нямам 35 медала, не съм играл 20 години в Манчестър Юнайтед и нямам голяма къща", започна изповедта си 42-годишният Родри.

"Разбрах в деня, в който пресата разкри аферата. Майка ми дойде в нас в 6 сутринта. Жена ми отведе децата в Испания предния ден и си изключи телефона. Не успях да разговарям и с нея.

Преди няколко години се откри възможност да разговарям с Наташа. Майка ми опита да ме разубеди, но не успя. Имаше парти на Манчестър Юнайтед и бях сигурен, че тя и Райън ще бъдат там. Отидох и ги видях. Те опитаха да се примирят с мен. Брат ми обясняваше, че това било просто секс.

Шест месеца по-рано той ми каза, че ще направи секс с жена ми и го направи. А след това очакваше аз да забравя за случилото се и да го приема като нещо нормално. Но няма как...", продължи изповедта си братът на футболната легенда.

"Майка ми зае страната на брат ми, сякаш аз съм сторил нещо нередно. Аз имам три деца, а тя не ги е виждала. Единият ми син е на 5 години и никога не е срещал баба си. Другият е на 13 и също не я е виждал от години. А живеем на километър един от друг.

Райън има син, който е на същата възраст. Нашите деца трябва да са близки, все пак са роднини. Но не. Те не знаят за съществуването си. Не съм разговарял с никого от семейството си от години. Всички се виждат с Райън, ходят на мачовете на Уелс, ядат хубава храна и се радват на гостоприемството му. Те харесват този лукс. Харесват нещата, които аз никога не съм имал. Всичко това са едни претенциозни глупости!

Брат ми беше млад, скромен, работлив човек. Все още е трудолюбив, но вече е кокетен, арогантен и смята, че всичко му е простено", завърши Родри Гигс.

Братът на звездата беше женен за Наташа от 2010 година и има от нея двама сина. Развеждат се през 2013 година. Съпругата му има афера с Райън от 2003 година и двамата не слагат край на това, дори когато половинката на крилото на Манчестър Юнайтед - Стейси, забременява два пъти.

"В началото беше толкова вълнуващо да знаеш, че някой толкова известен иска да е в леглото ти...", сподели още преди години Наташа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eer като не си играл в Манчестър Юнайтед

    82 0 Отговор
    Тва е положението. Търси си друга жена че тая явно е голем курвоч.

    Коментиран от #5

  • 2 Йосарян

    52 1 Отговор
    Разпоретини и миндиляци да искаш!
  • 3 месара

    20 3 Отговор
    просълзих се.....
  • 4 ГосТ

    33 4 Отговор
    Хубава публикация. Евала на човека, че я разказва. А тая нек'ва рускиня ли е ? Между другото.

    Коментиран от #8, #15

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 00000014

    16 1 Отговор
    И в България -- баща казва на сина си " изхабил съм си семето за тебе, защо спа с жената на брат си?" Синът отговаря - "ами да ти го върна". И по-малкият се изнася със семейството си. А живееха врата до врата. И двамата бяха висшисти - мои колеги - инженер и икономист.
  • 7 Ебати боклука

    38 0 Отговор
    пари има бол за секви мацки, тръгнал да спи с на брат си жена му.

    Коментиран от #14

  • 8 00000014

    18 4 Отговор

    До коментар #4 от "ГосТ":

    Среща се и на запад. Ако четеш повече, а не само да тролиш щеше да знаеш това. Natasha - напиши го и ще видиш колко не руско-украински жени ще ти излязат. Куурвите са по целия свят, но най-много между троловете.

    Коментиран от #10

  • 9 Виме

    8 8 Отговор
    Скучна история! Кое е новото? Ако беше опънал, после брат си и да им хареса и да се разведат с жените си и да ги оставят без пари, за даси живеят двамцата заедно, тогава щеше да ми хареша)))
  • 10 ГосТ

    9 5 Отговор

    До коментар #8 от "00000014":

    Бате, а не са ли най много руските а ? А? Земи провери и ти по бардаците
  • 11 1111

    23 0 Отговор
    Голям футболист,но утрепка като човек,както казал колегата пари бол,жени колкото искаш,тръгнал да спи с жената на брат си.Трябвало там да му отреже та.аците.След тоя случай Райън Гигс загуби авторитета си.
  • 12 Хасан

    13 0 Отговор
    Боклуци
  • 13 Рошко

    14 2 Отговор
    Английска му работа, мъже коцкари нема, има жени уруспии
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 браво краво

    6 1 Отговор
    ревлю, ама набий пък ти неговата съпруга и отзад и отпред и сте равни и пак сте братя,той няма да ти откаже.