Last news in Fakti

3 Декември, 2019 18:20 1 110 0

Любопитно: Нико Розберг е водел преговори за присъединяване към Ферари

  • нико розберг-
  • преговори-
  • за присъединяване-
  • към ферари

Това бе разкрито от бивш шеф в Скудерията

Любопитно: Нико Розберг е водел преговори за присъединяване към Ферари - 1
Нико Розберг, снимка: Мерцедес

Нико Розберг е водел преговори с екипа на Ферари, докато беше пилот във Формула 1. Това разкри бившият шеф на комуникациите с медиите на Скудерията Алберто Антонини.

Той напусна тима в началото на тази година след оттеглянето и на предишния шеф на тима Маурицио Аривабене. Неговата позиция зае Силвия Хофер, която дойде от Макларън.

В своята рубрика за италианското издание Formula Passion, Антонини разкри за такива преговори с Розберг. Нико в крайна сметка обаче така и не се присъедини към Скудерията. След като спечели титлата през 2016 г., Розберг се оттегли от спорта, предава Clubs1.bg.

''Когато Нико дойде на посещение в Маранело, никой не знаеше за това'', написа Антонини. Той не уточнява кога е била тази визита, но се смята, че е била в периода 2015-2016 г., когато Алберто работеше във Ферари, а Розберг още се състезаваше в F1.

Относно спекулациите, че Хамилтън може да премине във Ферари от 2021 г., Антонини коментира: ''Не знам дали тези слухове са верни. Но е сигурно, че щом има спекулации и истории за такива контакти и срещи, това означава, че някой има дълбоки познания по темата и може спокойно да ги публикува.''


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА