Last news in Fakti

3 Декември, 2019 20:56 1 641 4

Венци Стефанов страда от липсата на късмет за Славия

  • славия-
  • ботев (пловдив)-
  • купа на българия-
  • венци стефанов-
  • разочарован от загубата на ''белите''

Президентът на ''белите'' бе доста разочарован след загубата на неговия отбор от Ботев (Пловдив), което доведе до отпадането от турнира за Купата на България

Венци Стефанов страда от липсата на късмет за Славия - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше силно разочарован след отпадането на неговия тим от турнира за Купата на България. Столичани загубиха на своя стадион с 1:2 от Ботев (Пловдив) в мач от 1/8-финалната фаза на турнира.

"Във футбола понякога трябва да имаш и късмет. Този път той не беше на наша страна. Момчетата дадоха всичко от себе си. Логично този мач трябваше да свърши 5:2, а той свърши 1:2. Много съм разочарован от загубата", заяви Стефанов.

"Не сме тук да обсъждаме треньорите. Така е решил треньорът, това е преценил. Всички момчета дадоха всичко от себе си. Вижте, ако не се играе при тези условия, кога? Трябва да играем в средата на юни. Такава е програмата. Има мачове, контроли. Такива са ни условията, при такива трябва да играем. Нямаше никаква възможност да се отложи тази среща. Винаги съм доволен от младите. Аз много разчитам на рожбите на Славия. Днес и граха 21 български играчи? За мен това е прекрасно. Ако всеки път е така, нивото на българския футол ще отиде високо", коментира Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    7 0 Отговор
    Не се коси Венци. Важното е че в залаганията имаш ,, късмет,,.

    Коментиран от #4

  • 2 Euro

    2 1 Отговор
    Този дърт комуняга, който осъществи срвща на корнела с решетников да сложат радеффф за президент ли? Заради такива като него нямаме качествен футбол в тази страна.
  • 3 Опа

    1 0 Отговор
    Е гати тъпото заглавие за статия...
  • 4 кълвач

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    Точно така, както е казал народа- На, който не му върви в мача, има късмет в черното тото!