Last news in Fakti

4 Декември, 2019 14:20 2 073 0

Тежък жребий за Меси и Аржентина в Копа Америка 2020

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • копа америка-
  • жребий

Този турнир се смята за последната възможност за голям трофей с Аржентина за звездата Лео Меси

Тежък жребий за Меси и Аржентина в Копа Америка 2020 - 1
Снимка: БГНЕС

Днес станаха ясни групите от на Копа Америка 2020. Турнирът е с променен формат. Жребият разпредели 12-те отбора в две групи.

Австралия и Катар са поканени да участват в състезанието, което ще се проведе в Аржентина и Колумбия. Четири отбора от всяка група ще стигнат до четвъртфиналите.

Този турнир се смята за последната възможност за голям трофей с Аржентина за звездата Лео Меси. "Гаучосите" обаче попаднаха в по-тежката група в компанията на Уругвай, Чили, Парагвай, Боливия и Австралия.

Група А: Аржентина, Австралия, Боливия, Уругвай, Чили, Парагвай;

Група В: Колумбия, Бразилия, Катар, Венецуела, Еквадор, Перу;

В откриващия мач от 12 юни ще се срещнат отборите на Аржентина и Чили. Финалът ще се състои на 12 юли. Бразилия е настоящият победител в Копа Америка.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА