4 Декември, 2019 20:15 2 292 1

Илиан Илиев: Левски да взима вече трофей и да се свършва

  • илиан илиев-
  • черно море-
  • левски-
  • купа на българия

Наставникът на Черно море има забележки към съдията от мача за Купата

Илиан Илиев: Левски да взима вече трофей и да се свършва - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Черно море Илиан Илиев се оплака от съдийството след загубата от Левски с 0:1 в турнира за Купата на България. Специалистът, който беше една от големите звезди на "сините" през 90-те години, смята, че реферът Николай Йорданов е отменил редовен гол на "моряците".

"Отмениха ни редовен гол, можехме да отидем в продължения. Левски се затвори след почивката, опитахме на контраатака, но това е риск. Претенции към моите футболисти имам, но Левски се бранеше с всички средства и успя да запази резултата. Куцаше ни креативността, а при гола им заспахме. Целият блок не бутна навън, много лесен гол допуснахме. Здрав мач, времето предразполагаше за борба, единоборства. Реши се всичко от един човек, но да не отивам натам. Ако искате да говоря, нека най-накрая вземат титла или купа и да се спре с тази истерия. Не го казвам да се заяждам. Няма корнер за тях, а аут в наша полза, после гол ни отмениха. Поздравявам ги и им желая успех!

Имахме малко положения, но Левски разполага с добра защита. Можехме да завършим по-добре атаките си, но това са подробности, мачът е в историята. На "Герена" трябва да си безгрешен, а тук-там могат да ти вземат нещо, а като ти го вземат, краят е такъв, какъвто е в момента. Не искам сега да коментирам мача с Лудогорец, защото колкото и да изглеждам спокоен, ще издрънкам още някоя глупост. Ще мислим за Лудогорец, когато се приберем във Варна. Нямаме много време за възстановяване. Няма да я има тръпката да чакаме нещо през пролетта, но пък това не значи, че няма да се раздаваме в първенството", каза Илиан Илиев след срещата на "Герена", цитиран от sportal.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 699

    2 7 Отговор
    Брутална наглост е да робуваш на последната явна престъпна групировка в България като си играеш мачовете на терен, дето не става и царевица да сееш, но въпреки това да имаш претенции кой е играл по-затворено.