Last news in Fakti

5 Декември, 2019 11:49 1 449 1

Ето защо национал от ЦСКА е забит на пейката

  • кристиян малинов-
  • цска-
  • милош крушчич

Босовете на ЦСКА обаче научили новината и реагирали повече от остро

Ето защо национал от ЦСКА е забит на пейката - 1
Снимка: fakti.bg

Защо Кристиян Малинов изведнъж беше пратен на пейката и от твърд титуляр се превърна в резерва. Това се чудят феновете на ЦСКА.

Халфът играе добре, даже и в националния отбор си намери място, но въпреки това треньорът Милош Крушчич го е „забравил”.

Причината не е спортно-техническа, съобщава Блиц. Наши източници разкриха, че Малинов е влязъл в контакт с чуждестранни мениджъри, които са му предложили да подпише договор с тях, за да защитават правата му.

Босовете на ЦСКА обаче научили новината, реагирали повече от остро и отсекли, че Кристиян трябва да бъде забит на скамейката. И треньорът Крушчич, иска или не иска, изпълнява заповедта отгоре. Къде ще ходи иначе...

Пред медиите и феновете сърбинът намери оправдание. "Просто Рубен Пинто е във форма и затова му гласувам доверие. И поради тази причина Малинов не играе. Няма друга причина".

На „Армията” май стана нещо като традиция играчите да бъдат вадени от състава поради причини, които не са спортно-технически.

БЛИЦ ви припомня само два от по-нашумелите случаи – първият беше с Борис Галчев, а вторият с Николай Бодуров. Вероятно и Малинов е от тези, за които Гриша Ганчев обича да казва, че ги е задраскал с дебелия флумастер.

"Ако днес Кристиян се появи титуляр срещу Арда за Купата на България, не си мислете, че проблемът е изгладен. Обикновено в такива мачове се дава шанс на тези, които не са в стартовия състав в шампионатните срещи", коментираха наши източници.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде бе !

    0 0 Отговор
    И с какво го забиха на пейката ? С пирони ли ?Поне едно кавички да имаше !