Last news in Fakti

5 Декември, 2019 17:02 1 667 3

Караджов: Али Соу извърши престъпление

  • арда-
  • иван караджов-
  • цска-
  • купа на българия

Според вратаря Арда е можело да стигне финал

Караджов: Али Соу извърши престъпление - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Арда Иван Караджов обяви след поражението с 0:1 от ЦСКА, че неговият отбор тотално е надиграл съперника, но една грешка е коствала успеха.

Също така юношата на ЦСКА коментира и червените картони на Али Соу и Илиас Хасани в 66-ата минута. Караджов сподели, че според него Соу е извършил престъпление спрямо своя съперник, ритайки го брутално в бедрото.

“Изиграхме един много добър, силен или както искате го разбирайте мач. Тотално надиграхме ЦСКА и една грешка ни лиши от победата.

Късметът днес не беше на наша старна. И тухлите помагат вкъщи. Победата беше дотолкова важна, че при добър жребий можеше да стигнем и до финал, защото сме един много добър отбор и днес го показахме.

Не знам защо съдията даде втори жълт картон на Хасани. Бил нещо чукнал Али Соу. Това, което направи Али Соу е престъпление. Ако искате ще докарам Хасани, за да видите какво му направи на бедрото”, каза Караджов, след което продължи:

“С този треньор ще играем футбол. На който му харесва - харесва, на който не му харесва - това е. Имаме 26 точки и всичките ги печелим при гостувания. Друго е да играем на нашия стадион. Съвсем различно е като самочувствие”, завърши Иван Караджов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гено

    8 6 Отговор
    . ПробутахаЦСКА Литекс напред, това е истината, бяха надиграни по всички точки,2 така едно време им пробутваха и титлите.
  • 2 ???

    7 2 Отговор
    А защо не играете на вашия стадион? Вчера пишеше, че ще имате премия от 600000лева, ако спечелите купата. А за осветление нямате. И как така играете 1 мач и после пак в Пловдив?
  • 3 ЦСКА

    0 1 Отговор
    Абе вие нормални ли сте? Кога е било това съдия да побутне ЦСКА? При нас винаги е традиция да се казва, че съдията е отрязъл ЦСКА, да го запомните това от нас. И да ни е побутнал, ще се научите и вие да казвате след всеки мач, че ни е орязъл. Щом сме ви били само с един гол, ясно е, че вас е побутнал, я вижте ние колко титли имаме, пък вие колко, къде сте тръгнали да се сравнявате, имате още много хляб да изядете. А колкото до Соу е хайде сега, охладило си е малко страстите момчето, голяма работа, чак пък престъпление. Престъпление щеше да е, ако не беше покрай футболна среща, иначе си е просто дребна изцепка.