Last news in Fakti

6 Декември, 2019 10:19 1 661 1

Дуо чужденци на тайни преговори с ЦСКА

  • цска-
  • футболисти-
  • селекция-
  • ръководствто-
  • чужденци

Те са били придружавани от своите мениджъри

Дуо чужденци на тайни преговори с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Двама чуждестранни футболисти са били в София за преговори с ръководството на ЦСКА, съобщава БЛИЦ. Става въпрос за офанзивен халф тип плеймейкър и защитник.

Те са били придружавани от своите мениджъри. Единият от тях е пристигнал още преди седмица и е останал в столицата ни два дни. Другият е бил на българска земя малко след това.

Засега от Борисовата градина не разкриват дали разговорите са приключили благополучно, нито пък каква е националността на футболистите.

Очаква се през зимната пауза ЦСКА да привлече трима или четирима играчи. Сигурен за „Армията” е нападателят на Дунав (Русе) Ахмед Ахмедов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    0 0 Отговор
    Мистика.................Сигурно единия е бил бай Шиле?