Last news in Fakti

6 Декември, 2019 09:31 1 408 2

Тежко наказание за голмайстор на ЦСКА

  • цска-
  • али соу-
  • тиаго родригес-
  • илиас хасани-
  • арда кърджали
Тежко наказание за голмайстор на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА остана без двама от основните си футболисти след трудно спечеления мач с Арда с 1:0 от 1/8-финалите на турнира за Купата на България. Тази неделя двата тима се срещат отново, този път за първенство. В среща от 19-ия кръг "червените" гостуват на отбора на Стамен Белчев от 14:15 часа на "Лаута" в Пловдив.

Наказани за шампионатния двубой ще бъдат Али Соу и Тиаго Родригес. Първият се превърна в герой вчера, реализирайки победния гол във втората минута, но впоследствие беше изгонен с червен картон заради удар без топка срещу Илиас Хасани. Това носи на Соу поне един мач наказание. Видеозапис обаче показа, че гамбиецът посяга с крак към Хасани и в тунела, след като двамата бяха изгонени. Ако това действие бъде разгледано от Дисциплинарната комисия, е възможно звездата на ЦСКА да изгори за повече от един двубой.

Правилникът гласи, че "удар или опит за удар с ръка или с крак (ритане) на друг състезател извън игрово време се наказва със спиране на правата за 4 срещи и глоба от 1000 лева".

Дисципът би трябвало да се произнесе днес следобед, но конкретният случай между Coy и Хасани в съблекалните може да бъде разгледан и на следващо заседание. Така или иначе гамбиецът ще пропусне неделния мач между двата отбора от първенството.

Офанзивният халф Тиаго Родригес пък ще бъде със спрени права за един двубой. В Кърджали той получи петия си жълт картон през сезона. Така португалецът пропуска срещата с Арда на „Лаута“. Мачът в неделя е от 14:15 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Микре - банан

    9 0 Отговор
    А сега да видим БФС как проспиват случката в услуга на захарния ДДС барон Гриша!
  • 2 Кой68

    3 0 Отговор
    Какво "тежко"наказание е това?