Last news in Fakti

6 Декември, 2019 18:15 1 811 3

Балотели се събра с модел (СНИМКА)

  • рафаела фико-
  • марио балотели

Рафаела Фико е майка на детето му

Балотели се събра с модел (СНИМКА) - 1
Снимка: Instagram

Марио Балотели може да преминава през поредния си посредствен във футболно отношение период, но не така стоят нещата в личния му живот. Рафаела Фико се е върнала при него, твърдят медиите на Апенините. Италианският модел е решила да даде пореден шанс на нападателя. Двамата подновили връзката си, а футболистът успял да убеди майката на единственото си дете, че вече е нов човек и е скъсал със скандалния си имидж.

Моделката и футболистът излизаха по времето, когато той носеше екипа на "Манчестър Сити". Отношенията им приключиаха със скандал малко, след като сексапилната италианка забременя. Причината е, че Балотели я заряза заради белгийския модел Фани Негуеша. Последваха куп медиини престрелки между наранената Рафаела и играча.

Стигна се до там, че той отказа да признае дъщеричката им Пия. ДНК-тест обаче доказа, че той е бащата на малката и се наложи Балотели да приеме, че е станал родител. Сега обаче Балотели се показа в обща снимка с бившата си любима, чийто задник похвали наскоро в социалните мрежи.

"Никога не казвай никога", каза преди време брюнетката на въпрос дали може отново да се събере с Балотели и потвърди, че е в добри отношения с него, а феновете на двамата ги стимулираха да го направят с коментари колко страхотна двойка са.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти

    13 0 Отговор
    Тоо къде постоянно квичи, че го имат за черен ли. Ами не бял е и съм далтонист заради демокрацията и либерастията.
  • 2 Жените

    8 0 Отговор
    за слава какво ли не правят...Навремето Роналдо бързо я отсвири, че опря до тоя! Той пък - детето не било негово, а от километри личи, освен ако не е фенка само на черни патки...
  • 3 цербер

    1 0 Отговор
    ИталианскАТА моделКА е решила......АЛОООУ,ДРАСКАЧИТЕ!!!!!