Last news in Fakti

6 Декември, 2019 22:10 7 172 5

Утеха за Роналдо, жена му изпревари тази на Меси

  • джорджина родригес-
  • антонела рокузо

Баснословни суми за...публикация в социалните мрежи

Утеха за Роналдо, жена му изпревари тази на Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Хубави новини получи футболната звезда Кристиано Роналдо, който понесе поражение от Лионел Меси в класацията за най-добър футболист в света. Португалецът изостана с една Златна топка в битката за най-велик, но трябва да е спокоен, че поне жена му е по-оборотна от тази на аржентинеца.

Джорджина заема четвърто място сред най-добре платените половинки на спортисти по отношение хонорарите за рекламни съобщения в социалните мрежи. Любимата на Роналдо взима по 35 хиляди евро за публикация, докато на г-жа Меси дават 28 хиляди евро.

Номер 1 в това отношение обаче е колумбийската певица и футболна половинка на защитника на Барселона Жерар Пике - Шакира, която взима по 145 хиляди евро на пост.

Втора сред най-добре платените в интернет е Виктория Бекъм, която иска по 66 хиляди евро за реклама пред феновете си, а известният модел и половинка на състезателя по американски футбол Том Брейди - Жизел Бюндхен получава по 37 хиляди и остава трета в подреждането.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FUCK OFF

    2 0 Отговор
    FUCK OFF 4668
  • 2 Рошко

    7 0 Отговор
    То една жена има тоз ма аман, все едно робинята изаура

    Коментиран от #5

  • 3 Hellish

    8 1 Отговор
    Да де ама неговата е жената на Роналдо, на Меси е Жената на Меси.Докато Жерар Пике е мъжът на Шакира.Имаше преди една такава статия, жената на Жерар Пике направила еди си кво.Абе смешници тя първо е 10 пъти по-популярна от него и съм сигурен ,че е многократно по-богата.
  • 4 Луд

    8 0 Отговор
    Моята овца по 5 лв да вземаше за пост,да сме милионери до сега.По цял ден качва цитати който и тя не знае какво означават и пък и ги харесват същите гарги дето и ти не го разбират.А на хората жените гледайте какво правят
  • 5 Знайко

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    Бе ко ми падбе нема да й се мръщим...