Last news in Fakti

7 Декември, 2019 09:05 752 0

Виляреал и Атлетико Мадрид отегчиха феновете си със скучно реми

  • атлетико мадрид-
  • виляреал-
  • ла лига-
  • равенство-
  • 0:0

От Атлетико могат да съжаляват повече, че не успяха да взема трите точки

Виляреал и Атлетико Мадрид отегчиха феновете си със скучно реми - 1
Снимка: БГНЕС

Късно снощи отборите на Виляреал и Атлетико Мадрид направиха скучно нулево реми в първи двубой от 16-ия кръг на испанската Ла Лига.

Първата опасна ситуация дойде в 10-ата минута, когато Самуел Чуквуезе шутира от средна дистанция, но прати топката над гредата.

Две минути по-късно гостите от Мадрид удариха греда. След хубава контра на Атлетико Жоао Феликс успя да се освободи от двама защитници на домакините и от границата на наказателното поле нанесе хубав удар, който обаче се отби в дясната греда.

В 24-ата минута отново Феликс имаше шанс след като засече подаване на Саул Нигес, но топката преля над вратата.

В 38-ата минута Франсиско Торес скочи най-високо след центриране от ъглов удар, но стреля малко над напречната греда.

През втората част ''дюшекчиите'' опитаха да натиснат по-сериозно и малко след подновяването на играта силен удар на Саул бе отразен от вратаря Серхио Асенхо.

В 54-ата минута Чуквуезе имаше шанс да застраши вратаря Ян Облак, но не успя да го преодолее.

В 63-ата минута отново Феликс овладя подаване и успя да се измъкне от защитник, след което шутира от, но Асенхио спаси.

В 79-ата Жоао Феликс подаде на крака на Ренан Лоди, който от няколко метра шутира в аут, с което разочарова съотборниците си.

Пет минути преди края на мача за пореден път Жоао Феликс пропусна добра възможност за Атлетико, след като стреля встрани от вратата на Серхио Асенхо.

Така Атлетико продължи негативната си серия в първенството и няма победа в последните си три срещи в Ла Лига. „Дюшекчиите“ остават шести с 26 точки.

От своя страна Виляреал също не е в блестяща форма, като възпитаниците Хавиер Кайеха са без победа в шест срещи от Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА