Last news in Fakti

8 Декември, 2019 16:45 908 2

ЦСКА и Арда сътвориха нулево равенство, отегчило вероятно и топката

  • efbet лига-
  • цска-
  • арда-
  • равенство-
  • 0:0

Единственото по-опасно положение в мача бе греда на Вив Соломон-Отабор през първата част

ЦСКА и Арда сътвориха нулево равенство, отегчило вероятно и топката - 1
Снимка: cska.bg

Отборите на Арда (Кърджали) и ЦСКА не успяха да се победят, спретвайки си нулево реми в двубой игран на стадион "Локомотив" в Пловдив.

Двата тима заложиха на битка, изключвайки почти всякакви футболни достойнства, което от своя страна обуслови малкото опасни ситуации, които имаше в мача и пред двете врати. Единственото по-интересно положение за отбелязване беше възможността, открила се пред Вив Соломон-Отабор, който в 32-ата минута нацели страничната греда след добра солова акция.

Със спечелената една точка, отборът на ЦСКА oстава на 4-ата позиция във временното класиране на efbet Лига с актив от 36 спечелени точки, с една по-малко от третия Локомотив (Пловдив), който утре гостува на Дунав в Русе.

Арда, от своя страна, се намира на 7-ата позиция в класирането, като точките им са 27.

В следващия кръг ЦСКА ще сложи край на футболната 2019-а с домакинство на Дунав (Русе). За Арда пък предстои тежка визита на Черно море.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    0 0 Отговор
    Пак ни орязаха тия съдии. Само като видях резултата и ми стана ясно. Я ние колко титли имаме, пък ония колко. Прекалено много се е престарал тоя рефер, за да ни изравни с тез...

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА":

    Не ни отрязаха а толкова може литекс.1948 това е ЦСКА