11 Декември, 2019 20:36 1 288 3

Ребров: Лудогорец е фаворит, а ние мотивирани

  • сергей ребров-
  • ференцварош-
  • лудогорец-
  • лига европа

Треньорът на Ференцварош говори преди решителния мач утре

Ребров: Лудогорец е фаворит, а ние мотивирани - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ференцварош Сергей Ребров призна Лудогорец за фаворит в двубоя между двата тима. Срещата от 22:05 часа е решителна за класиране напред в Лига Европа.

“И двата тима ще дадат всичко от себе си, за да се класират напред, така че съм сигурен, че ще видим много вълнуващ мач. Много от играчите ни все още не са свикнали да играят по два мача на седмица", обяви Ребров.

"Лудогорец има по-голям международен опит и играе пред собствена публика, така че може да бъде смятан за фаворит. Мачът започва от 0:0, ние ще трябва да се съсредоточим върху нашата игра и да дадем най-доброто от себе си, за да постигнем целта си.

Нужна ни е победа, но това не внася напрежение у играчите, а напротив - мотивира ги. Възможността съществува и трябва да се борим за нея”, каза специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Още не е почнал мача,

    2 0 Отговор
    а си муши пръста в ноздрата. Чекай малко. Да почне, па ще ти го намушат, няма нужда да се мориш предварително.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Папагала

    2 1 Отговор
    За каква публика говориш те футболистите им са повече.Унгарските фенове ще са поече , 2/3 от Българите ще поткрепят Ференцварош,а и съдията(в България съдиите са им най-големите фенове и ги поткрепят 100%)няма да е Българин.ПИСНА НИ ОТ НЕДОПАЗУМЕНИЕТО ЛУДОГОРЕЦ