Last news in Fakti

12 Декември, 2019 12:28 1 845 3

Сензационна новина: Венци Стефанов се оттегля от Изпълкома

  • венци стефанов-
  • бфс-
  • изпълком

Моето момче, аз вече съм много стар човек

Сензационна новина: Венци Стефанов се оттегля от Изпълкома - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, обяви на пресконференция, че няма намерение да влиза в новия Изпълком на БФС, тъй като вече е много стар човек.

Ето как отговори Стефанов на въпрос дали има амбиции да участва в новия Изпълком в БФС.

"Моето момче, аз вече съм много стар човек. Отговорих ти на въпроса. Мога да помагам и отвън, но на този, който иска да се учи. Този, който е решил да се удави, няма смисъл да му се помага. Новото ръководство трябва да работи с държавата", заяви Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дано

    5 6 Отговор
    Да се забранят дизелите в София и големите градове!!! Не се диша!!!
  • 2 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ТО ПАЕ Е ДИН "ИЗПЪЛКОМ" !!! СБИРОТОК ОТ" ГЕПЪРСИ" Е И ДОРИ ДА ИМАТ МИЛИОНИ -ЛАМТЯТ !!!!!!!!!!
  • 3 Зелени безделници

    0 0 Отговор
    А кой ще работи и ще плаща данъците за да има и за безделниците ако забранят дизелите? Да не се окаже, че и тогава има замърсяване? Нямат ли край лобистите подхранвани от вносителите на нови автомобили? Да затворим всички улици в центъра и да ги превърнем в кръчми и кафенета за безделниците а работещите да се изнесат в чужбина.